دو سوت تعمیر
دستگاه تولید زغال , ساخت دستگاه تولید زغال , قیمت دستگاه تولید زغال
دو شنبه 31 شهريور 1399 ساعت | بازدید : 3591 | نویسنده : ولی غلامی | ( نظرات )

دستگاه تولید زغال

دستگاه تولید زغال گردشی  یک نوع دستگاه زغال ساز پر قدرت با توانایی بالاست که قدرت تولید 500 تا 2000 کیلو زغال را در تایمی محدود دارد،این دستگاه از خاک زغال قلیان مجددا زغال تولید میکند،یکی از قابلیت های مورد توجه این دستگاه زغال ساز تنوع بالا در تولید انواع زغال به در اشکال مختلف هندسی است.
دستگاه کوره زغال 6 جداره است روند تولید زغال لیمو دمای یک نواختی به محصول برسد تا زغال تولیدی بسیار با کیفیت باشد و زغال های تولیدی را کاملا بدون شستگی و گاز گیری کامل تولید میکند و به خاطر 6 جداره بودن دستگاه مصرف انرژی بسیار پایینی دارد


دستگاه تولید زغال فشرده که قادر به تولید 400 کیلوگرم تا 1 تن زغال در بازه زمانی بین 8 تا 10 ساعت است و از ویژگی اصلی دستگاه تولید زغال فشرده ما این است که می تواند فقط با به کارگیری خاکه زغال، زغال کبابی و زغال قلیان را تولید کند. این زغال ها می تواند قلبی شکل، 8 گوشه، 6 گوشه، لوزی، سکه ای و … باشد.

ذغال  فشرده بریکت از انواع خاک اره و مواد ضایعاتی چوبی تولید می شود.خوشبختانه در اکثر نقاط کشورمان ایران خاک اره به وفور پیدا میشود و در هر شهری که هستید به مواد اولیه دسترسی دارید.زغال/ذغال  بریکت  استفاده قابل توجهی به دلیل داشتن دانسیته بالا، حجم کم، حرارت دهی بالا را دارد.

مواد اولیه دستگاه تولید زغال فشرده بریکت پوسته نارگیل، خاک اره، تراشه چوب، تراشه چوب خیزران، پوست درخت، پوسته شاه بلوط، ساقه پنبه، ساقه کنجد، ساقه ذرت، ساقه آفتابگردان، سویا ساقه، پوسته برنج، باگاس نیشکر، چوب بلال ذرت، و غیره میباشد ولی در ایران اکثرا از خاک اره و تراشه چوب استفاده میشه که باید این مواد کوچکتر از 5  میلیمتر باشند و دارای حداقل 10% رطوبت باشند.

بریکت های تولید شده از خاک اره دارای چگالی 200 الی 350 کیلوگرم در هر متر مکعب می باشد. در نتیجه می توان دید که مواد اولیه ای که دارای چگالی خیلی پایین بوده اند تبدیل به بریکت هایی با چگالی فوق العاده بالا شده اند که این چگالی بالا ارزش حرارتی مواد اولیه 30 الی 40% افزایش میدهد. این بریکت ها بعد از اینکه در کوره تبدیل به زغال / ذغال شوند هر کیلو از آن 7000 تا 8500 کیلوکالری میتواند انرژی بدهد.

برای تولید زغال فشرده حداقل به دستگاه های زیر نیاز دارید:

1-      آسیاب

2-      میکسر

3-      اسکرو کانوایر

4-      سرند

5-      مشغل دمنده و دیگ حرارتی

6-      لوله سینوسی

7-      مکنده توربینی

8-      سیکلن گریز از مرکز

9-      اکسترودر

10-     کوره

دستگاه تولید زغال چیست؟

ظرفیت تولیدی اکسترودر (اصلی ترین دستگاه تولید زغال ) در هر ساعت 250 الی 300 کیلو گرم در هر ساعت می باشد و از ماردون و سیلندر ضد سایش( با آلیاژ انحصاری) استفاده میکنیم که دارای طول عمر بالایی است که خیال تولید کننده ها را تا حد زیادی راحت کرده ایم.

خاک اره بعنوان مواد اولیه اصلی این خط تولید است که در حدود 70 درصد و خاک زغال ( ذغال )(ذغال )و پوست گردو باهم 30 درصد استفاده میشوند 

مشخصات کوره صنعتی : ظرفیت ورودی 2 تن - نسبت تبدیل 40%- دارای سیستم کنترل حرارت اتوماتیک – حرارت غیر مستقیم - بدون دود – پروسه کاری 20 ساعت – تک مرحله ای - سوخت گاز یا گازوئیل – برق تکفاز

مشخصات کوره سنتی : ظرفیت ورودی 400 کیلوگرم - نسبت تبدیل 30%- کنترل گر حرارتی ندارد – حرارت مستقیم - دود دارد – پروسه کاری 24 ساعتی –  دو مرحله - سوخت مصرفی ندارد – برق ندارد

این دستگاه تولید زغال و کوره ها قادر به تبدیل هر نوع زغالی بوده وهر چیز قابل سوختنی را به زغال تبدیل می کند که می توان به اقلام ریز همچون گندم تا کنده های بزرگ را در کنار هم اشاره کرد نوع حرارت دهی در این نوع از کوره ها به صورت ترمودینامیکی انجام میشود  که کمترین مصرف انرژی را دارد این محصول را بصورت یکی از بهترین محصولات تولید شده معرفی می کند.


|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


شهرک صنعتی قرچک در کجاست؟
شنبه 1 شهريور 1399 ساعت | بازدید : 3552 | نویسنده : ولی غلامی | ( نظرات )

شهرک صنعتی قرچک 

قرچک در سال ۱۳۲۰، ۱۶۷ نفر جمعیت داشته قرچک به علت مهاجرپذیری فراوان، رشد خود را به شهر به‌سرعت پیموده‌است. وجه تسمیهٔ آن به سبب وجود پست بازرسی روس‌ها در جریان جنگ دوم جهانی، در کنار ایستگاه قطاری بود که آن جا برای بازرسی محموله‌های گندمی که به مقصد اتحاد جماهیر شوروی، فرستاده می‌شد، ایجاد کرده بودند و به این سبب، مردم بومی به آن جا قریهٔ چک می‌گفتند.

قرچک در سال ۱۳۵۵ به شهر تبدیل شد علت توسعه اصلی آن در آن سال‌ها وجود کوره پزخانه‌های زیادی بود که در این منطقه وجود داشت و دارد و دلیل اصلی شکل‌گیری قرچک کوره پزخانه‌های آن است بر روی یکی از دودکش‌های آن که غیرفعال است و در کنار کمربندی واقع شده توسط معمار آن که مشخص نیست چه کسی است با آجر و به صورت برجسته سال ۱۳۳۲ نقش بسته‌است. در سال‌هایی که تهران برای توسعه و ساخت وساز نیاز به مصالح ساختمانی از جمله آجر فشاری داشت کارگران فصلی برای کار در این کوره پزخانه‌ها از شهرستان‌های مختلف به این شهر می‌آمدند؛ از آذربایجان، خراسان، کردستان، ایلام… بعد از شروع جنگ در افغانستان و مهاجرت افغان‌ها، افغان‌ها نیز به این کارگران اضافه شدند و بسیاری از این کارگران فصلی در این شهر ساکن شدند و این شهر شکل گرفت.

منبع این مطلب : https://www.clickmaster.ir/gharchak

 

 

برچسب‌ها: شهرک صنعتی قرچک ,

|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند





آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 60
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 9

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 32
:: باردید دیروز : 516
:: بازدید هفته : 4729
:: بازدید ماه : 7596
:: بازدید سال : 104082
:: بازدید کلی : 104082