علت له شدن گوشت در چرخ چیست؟ / برخی از افراد ترجیح می دهند گوشت چرخ کرده را در خانه بپزند، که عمدتاً به دلیل کیفیت پایین گوشت چرخ کرده تهیه شده و همچنین به دلیل عدم رعایت بهداشت هنگام آماده سازی گوشت چرخ کرده است.

در ادامه می گوییم چرا چرخ گوشت گوشت را له می کند؟ مراحل تمیز کردن چرخ گوشت را بخوانید.

علت له شدن گوشت در چرخ گوشت

چرا چرخ گوشت گوشت را له می کند؟

پس از چندین بار استفاده از چرخ گوشت ، ممکن است متوجه شوید که چرخ گوشت گوشت را له می کند و دیگر مانند قبل کار نمی کند.

له شدن گوشت در چرخ گوشت می تواند دلایل مختلفی داشته باشد.

نحوه تعمیر چرخ گوشت را بخوانید.

برخی از دلایل آن به شرح زیر است:

  1. ممکن است تیغ را به اشتباه نصب کرده باشید.
  2. گوشتی که می خواهید چرخ کنید تازه است ، می توانید در حین آسیاب کردن آن را خرد کنید.
  3. بنابراین توصیه می شود قبل از خرد کردن گوشت را برای مدتی در فریزر نگه دارید.
  4. گوشت چرخ شده استخوان دارد
  5. گوشتی که پر می کنید دارای پوست و قاعده است.
  6. تیغه چرخ گوشت کند باشد ، می تواند گوشت را خرد کند.
  7. گوشت را به قطعات بزرگ برش می دهید و چرخ گوشت نمی تواند آنها را خوب آسیاب کند.

در مورد تعمیر چرخ گوشت ناسیونال اطلاعات لازمه را بدانید.

خواندن مطالب مفید در حوزه :   تعمیر شوفاژ
  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با متخصصان