در این مقاله سایت دو سوت تعمیر می خواهد به شما دوستان عزیز تعمیر ماکروفر در دو سوت تعمیر و عیب یابی مشکلات ماکروفر را آموزش دهد. پس در ادامه مطلب باما همراه باشید.

اجاق میکروویو یا مایکروویو یا مایکروفر یا تندپز، گونه‌ای اجاق است که از راه تابش الکترومغناطیسی ریزموج، و به جنبش درآوردن مولکول‌های آب و دیگر مولکولهای قطبیده، غذا را گرم کرده، سبب می‌شود که غذا در زمان کوتاهی بپزد.

تعمیر ماکروفر در دو سوت تعمیر

تعمیر انواع مختلف ماکروفر

  1. مایکروویو رو میزی اولین مایکروویوی بود که به بازار وارد شد. سپس، مایکروویوهای بالای گاز و مایکروویوهای کابینتی به بازار ارائه شد.
  2. مایکرویووهای رومیزی ارزان قیمت تر بوده و حمل راحتی دارند. اما فضای با ارزش کانتر را اشغال می کنند. مزیت این مایکروویوهای این است که می توانید هنگام عوض کردن خانه خود آن ها را با خود ببرید.
  3. ماکروفرهای بالای گاز و کابینتی فضای کانتر را اشغال نمی کنند اما قیمت بالاتری دارند و قابل جابجایی نیستند و همچنین شاید نیاز باشد که توسط فردی متخصص نصب شوند.
  4. مایکروویوهای کانوکشن دارای المنت گرم کننده و فن هستند که غذا را با گرما دادن بیرونی و درونی می پزد.

مصرف انرژی

نرخ مصرف انرژی مایکروویو به طور معمول بین 750 تا 1100 وات است. این مقدار بالاتر از یخچال و پایین تر از اتو می باشد.

مصرف در واحد کیلووات بر ساعت حدود kWh 200 است که بیشتر از یک تلویزیون رنگی و کمتر از یک فر برقی ست.

برای به جوش آوردن یک فنجان آب، یک مایکروویو 25% بیشتر از یک اجاق گاز برقی انرژی مصرف می کند.

خواندن مطالب مفید در حوزه :   تعمیر ماشین لباسشویی سطلی

البته این تفاوت ناچیز است و در هزینه ها تاثیر زیادی ندارد. گرم کردن دوباره غذا در مایکروویو 80% انرژی کمتری نسبت به گرم کردن آن با اجاق گاز معمولی مصرف می کند.

این مسئله نشان دهنده این است که اولین مزیت مایکروویو در گرم کردن دوباره غذا و پخت مقدار کم غذا می باشد.

مزایای استفاده از ماکروفر

  • مایکروویو در پخت و گرم کردن غذا سریع تر از اجاق گازهای معمولی هستند.
  • بعضی ویتامین ها وقتی غذا با مایکروویو پخته شود بیشتر از حالتی که با اجاق گاز پخته شود باقی می مانند. زیرا زمان طولانی در پخت مواد مغذی در غذا را از بین می برد.
  • مایکروویو به جای استفاده از گاز و سوخت های فسیلی از برق استفاده می کند که باعث می شود اثر کربن کاهش پیدا کند. مایکروویو غذا را برشته نمی کند؛ مخصوصا پروتئین.
  • موجودات خطرناک و غیر مفید زمان کمتری برای رشد کردن در غذا دارند، زیرا غذا در زمان کوتاهی در دمای بالایی قرار می گیرد و فورا استفاده می شود.
  • مطابق با قوانین سازمان غذا و داروی ایالات متحده امریکا، تمام ماکروفرهای مدرن با کلیدهای خاموش کننده ای ساخته شده اند که زمانی که در آن باز باشد، دستگاه را از کار کردن باز می دارد.
  • بعضی از مدل ها دارای سنسورهایی هستند که بخار و یا سطح دما را تشخیص داده و پخت غذا را در نقطه معینی متوقف کرده تا غذا خشک نشود.
  • همچنین مایکروویوها باید دارای استانداردی باشند که مبنی بر این است که نباید بیش از 5 میلی وات بر سانتی متر مربع را بیش از 2 اینچ از واحد تابش انجام دهند.
  • این استاندارد از به وجود آمدن هر گونه مشکل برای کسانی که در قلبشان از باتری استفاده می کنند، جلوگیری می کند.
خواندن مطالب مفید در حوزه :   تعمیر لباسشویی در تهران

خطرات ماکروفر

تعمیر ماکروفر در تهران

مایکروویوها همانطور که به علت کاربردهایشان شناخته شده هستند، به خاطر خطراتشان نیز معروف هستند. سازمان غذا و دارو دریافته است که پخت بعضی از غذاها ممکن است با عث تجمع آکریلامید که ماده ای سرطان زاست، شود.

به علاوه، تحقیقات دیگر پیشنهاد می کنند که مایکروویو کردن غذاها بیشتر از سرخ کردنشان تولید آکریلامید کرده و مایکروویوهای قدرتمندتر بیشتر از انواع ضعیف ان، ماده مذکور را تولید می کنند.

آب ممکن است در مایکروویو بیش از حد دارای گرما شود و به نقطه ای برسد که به شدت فوران کرده و باعث سوختگی شود. این اتفاق ممکن است زمانی که آب در ظرفی صاف و بدون ترک و خش مایکروویو شود، بیفتد.

یکی دیگر از مخاطرات مایکروویو جرقه زدن اشیا فلزی در داخل آن می باشد که ممکن است منجر به آسیب رساندن به مایکروویو شود.

این پدیده به علت انعکاس انرژی مایکرووویو به صورت آشفته از سطح فلز می باشد؛ خصوصا اشیا تیز مانند چاقو و یا اشیا فلزی نا منظم مانند فویل آلومینیومی.

اجسام فلزی که شکل مناسبی داشته باشند، مانند ماهیتابه ها که پیتزای مایکروویوی در آن ها پخته می شود، انرژی مایکروویو را به سمت غذا می تابانند و باعث می شوند غذا بیشتر از حالت عادی برشته شود.

در معرض پرتوهای مایکروویو قرار گرفتن به صورت مستقیم، ممکن است باعث سوختگی های جدی شود.

به همین دلیل است که مکانیزم ایمنی بسته ماندن در مایکروویو هنگامی که غذا در حال پختن است، طراحی شده است.

برخی ظروف پلاستیکی ممکن است در مایکروویو ذوب شوند.

خواندن مطالب مفید در حوزه :   علت خالی شدن سریع شارژ گوشی موبایل
  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با متخصصان