تعمیر زودپز

تعمیر زودپز / اینبار سایت دو سوت تعمیر تصمیم دارد تا به شما دوستان عزیز نحوه تعمیر زودپز آموزش دهیم. همچنین مشکلات اساسی زود پز و راه حل های آنها را مورد بحث قرار می دهیم.

تعمیر زودپز

زودپزها در خانوارهای مدرن به امری عادی تبدیل شده است و بهبود ایمنی آنها باعث محبوبیت دو برابر آنها شده است.

در گذشته زودپزها به دلیل انفجارها شهرت زیادی داشتند، اما امروزه اکثرا دارای حداقل 10 آپشن ایمنی یا بیشتر هستند.

پختن مواد غذایی ممکن است در یک ظرف در بسته و تحت فشار به نام زودپَز انجام شود. این روش، سرعت پخت را افزایش می‌دهد و ویتامین‌های غذا نیز بهتر در آن باقی می‌مانند.

نحوه عیب یابی و تعمیر زودپز و حل مشکلات عمده

زودپزهای جدید از نظر ظاهری تقریباً مشابه مدل های گذشته هستند. تفاوت در این است که امروزه ترس از استفاده کم کم از بین رفته ااست. زیرا اطلاعات کافی برای دستورالعمل های عملکرد درست، سوعملکردهای احتمالی، اجرای مکانیسم های ایمنی پیشرفته و موارد دیگر در دسترس است.

در این پست ما به بررسی مشکلات عمده زودپز می پردازیم. علاوه بر این نکات و راه حل های حرفه ای را در مورد هر کدام ارائه می دهیم.

عيب يابي و مشکلات زودپز

در اینجا چند نکته برای عیب یابی مسائل متداولی که ممکن است هنگام استفاده از زودپز تجربه کنید، آورده شده است.

1. نشتی دارد

واشر دارای مهر و موم هایی است که از نشت جلوگیری می کند. برای تعمیر زودپز در صورت نشتی این نکات را دنبال کنید:

  1. پس از هر بار استفاده ، تمیز کردن واشر و درب مهم است، زیرا کثیفی می تواند باعث اختلال در عملکرد واشر زودپز شما شود و نشتی رخ دهد.
  2. احتمالاً به همین دلیل است که هنگام استفاده از زودپز نشتی می کنید. نشت می تواند خطرناک باشد، این بخار گرم است و می تواند بدن شما را بسوزاند.
  3. دلیل دیگری نشتی این است که واشر را به درستی درست نکرده اید. آنها معمولاً دو طرف دارند که در قسمت واشر زودپز قرار می گیرند. بنابراین می توانید لپ واشر خود را بررسی کنید.
  4. همچنین زودپزهای قدیمی به دلیل فرسودگی و ترک خوردگی در طول زمان مستعد نشت هستند. در این حالت، واشر باید با یک نوع جدید تعویض شود.
  5. این مسائل ممکن است در حین استفاده از زودپز آشکار نباشند اما ناگهان ممکن است اتفاق بیفتد.
  6. مسئله این است که وقتی یک قسمت از زودپز به خطر بیفتد. خسارت به سرعت بر سایر قسمتهای اجاق گاز تأثیر می گذارد.
  7. به عنوان مثال ، نشت های ناشی از درب آسیب دیده می تواند به سرعت آب بندی و واشر را از بین ببرد.
  8. همچنین بهتر است زودپز خود را با دقت تمیز کنید. بهترین انتخاب استفاده از صابون ملایم برای تمیز کردن مهر و موم و سایر قطعات اجاق گاز است.
  9. لازم به ذکر است که در صورت مشاهده نقص، باید نگاه اجباری به اجاق گاز داشته باشید، در بیشتر موارد، صدمه به قطعات سازه باعث می شود که زودپز بی فایده باشد و باید تعویض شود.

2. از دسته نشت می کند

زودپز از دسته نشت می کند

طراحی زودپزها دارای دسته های بلندی است که از مواد مقاوم ساخته شده اند.

این دسته ها به دور از جهت فشار بخار قرار گرفته اند، بنابراین می توانید زودپز را حتی در زمان گرم گرفتن تحویل بگیرید. دستگیره ها در دمای قابل تحمل باقی می مانند.

این بدان معناست که علائم خارج شدن فشار بخار از ناحیه دسته اجاق گاز زودپز نشان از خطایی است که باید بررسی شود.

3. بخار محبوس شده در لوله دریچه

لوله هواکش در زودپزهایی که تنظیم کننده فشار دستی دارند باعث می شود بخار و فشار خارج شود. این می تواند هنگام آشپزی و بعد از باز کردن مکانیزم آزادسازی فشار اتفاق بیفتد.

اگر بخار از طریق لوله تخلیه خارج نشود ، مسدود شده است. می توانید سریع چک کنید. هنگامی که اجاق گاز استفاده نمی شود ، از طریق لوله تخلیه نگاه کنید تا ببینید آیا چیزی در آنجا قرار دارد یا نه.

ممکن است ذرات غذا یا سایر مواردی که لوله تخلیه را مسدود کرده اند ، پیدا کنید. اگر بتوانید مانع را بردارید ، به طور معمول کار می کند.

4. محافظت از درب زودپز خود در برابر آسیب

درب یکی از مهمترین قسمتهای زودپز است. کل سیستم را مهر و موم شده نگه می دارد تا باعث ایجاد فشار در داخل و جلوگیری از فرار فشار بخار شود. این نکات مهم

  • اگر درب زودپز شما آسیب دیده باشد، ممکن است لازم باشد یک زودپز جدید به عنوان جایگزین خریداری کنید.
  • با رعایت این نکات می توانید درپوش زودپز خود را بیشتر دوام بیاورید.
  • درب خود را با استفاده از صابون ملایم و مقدار زیادی آب بشویید تا تمام آثار ذرات غذا یا آلودگی آن پاک شود.
  • برای ذخیره درب خود پس از استفاده، آن را در موقعیت معکوس بالای قسمت بالایی زودپز قرار دهید. این موقعیت از دریچه فشار محافظت می کند.
  • در غیر اینصورت، اگر مدتی از زودپز استفاده نمی کنید، کافی است مقداری جوش شیرین در زودپز قرار دهید و درب ظرف را ببندید. جوش شیرین از آسیب رساندن رطوبت به زودپز شما جلوگیری می کند.

5. گیرکردن درپوش

پس از آزاد شدن فشار از داخل زودپز، ممکن است دریابید که درب آن همچنان گیر کرده است. تا می توانید امتحان کنید ممکن است تکان نخورد.

آنچه اتفاق افتاده این است که هنوز در داخل زود پز نگه داشتن درپوش فشار وجود دارد.

برای تعمیر زودپز خود این نکات را دنبال کنید:

  • اجاق گاز خود را زیر شیر آب سرد قرار دهید تا فشار کم شود.
  • این روش آزاد سازی آب سرد نامیده می شود.
  • نمی توان از آن برای اجاق های فشار الکتریکی استفاده کرد. زیرا آب می تواند به سنسورها آسیب برساند.
  • اگر زودپز فشار الکتریکی دارید، باید منتظر بمانید.
  • در نهایت فشار کاهش می یابد و می توانید درب آن را باز کنید.
  • نکته دیگر برای جلوگیری از گرفتگی درپوش هر بار استفاده از زودپز استفاده از مقداری وازلین روی لبه زود پز است.
  • وازلین یک لایه فیلم ساز ایجاد می کند که از گیر افتادن درب از هر بار جلوگیری می کند.
  • همچنین وازلین تحمل بالایی در برابر گرما دارد ، بنابراین هنگام استفاده از زودپز ذوب نمی شود و تبخیر نمی شود.

6. فشار کم

این یک مشکل رایج است. به دلایل زیادی ممکن است در زود پز فشار بسیار کمی وجود داشته باشد.

ما برای تعمیر زودپز به طور خلاصه برخی از نکات زیر را شرح داده ایم:

  • فشار ناکافی در زودپز می تواند منجر به تولید فشار بسیار کم شود. برای جلوگیری از این تجربه ، همیشه دستورالعمل های سازنده را دنبال کنید.
  • این اتفاق می افتد وقتی که سطح آب خیلی کم است و شما می دانید که درجه حرارت در زودپزها می تواند تا 2500 سانتیگراد افزایش یابد.
  • با این حال ، اگر می خواهید از زودپز خود در اجاق گاز استفاده کنید، باید درب و واشر را بردارید تا از تجمع فشار در زودپز جلوگیری شود.
  • نشت همچنین می تواند مانع عملکرد اجاق های تحت فشار شود تا فشار کافی برای پخت و پز ایجاد نکنند.
  • قبل از اینکه غذا بتواند غذایی را که درون آن قرار داده اید بپزد، نشت باعث خارج شدن فشار از داخل زود پز می شود .
  • این مهم است که شما بستن درب به درستی قبل از قرار دادن زودپز فشار خود را بر روی یک منبع از اجاق برقی.

7. شیرهای فشار کثیف

کثیفی شیر فشار طبیعی نیست. این قسمت از زودپز شما به دلیل واشر و فشار بخار داغی که از آن عبور می کند، عمدتا از انسداد منع شده است.

اگر مشاهده کردید که دریچه های فشار مسدود شده اند، واشر شما مشکل پیدا کرده است. ابتدا باید سوپاپ فشار را تمیز کنید تا آلودگی ناشی از انسداد خارج شود.

بعد، واشر خود را بازرسی کنید. این ممکن است از کار افتاده باشد زیرا واشر کثیف است. در این صورت می توانید واشر خود را تمیز کنید.

برای جلوگیری از این مسائل، اطمینان حاصل کنید که واشر و شیر فشار خود را تمیز کنید.

8- واشر در اثر گرما آسیب دیده است

واشر در اثر گرما آسیب دیده است

واشرها برای مقاومت در برابر فشار آنقدر سخت هستند. اگر متوجه شدید در اثر گرما آسیب دیده است، واشر احتمالاً کهنه و فرسوده بود. سعی کنید آن را برداشته و یک واشر جدید نصب کنید.

برداشتن واشر آسیب دیده ممکن است مشکل باشد زیرا به زودپز شما گیر کرده است. این همان کاری است که می توانید انجام دهید ، از مایعاتی مانند سرکه ، آب صابون یا آب گرم استفاده کنید تا واشر نرم شود و از زودپز خارج شود.

برای تعمیر زودپز و جلوگیری از مشکلات بیشتر، هرگز نباید از ابزارهای تیز مانند چاقو یا پیچ گوشتی استفاده کنید.

9. تغییر رنگ مدل آلومینیومی در معرض مواد قلیایی

شاید از خود بپرسید که چرا زود پز آلومینیومی شما متفاوت به نظر می رسد.

اگر لکه هایی روی سطح وجود داشته باشد، زودپز آلومینیومی شما در معرض مواد قلیایی مانند نوشابه سالو برای شستشو یا آمونیاک قرار می گیرد.

با استفاده از دو قاشق غذاخوری، آبلیمو یا سرکه می توانید از شر این لکه ها خلاص شوید.

مراحل کار آسان است:

  • مقداری تارتار را به مقدار کمی آب در قابلمه اضافه کنید و بجوشانید.
  • پس از جوشیدن اجازه دهید مخلوط به مدت حدود ده دقیقه خنک شود.
  • سپس از این مخلوط برای شستن زودپز استفاده کنید.
  • همیشه پس از استفاده مقداری آبلیمو یا سرکه به آب مورد استفاده برای شستن زودپز فشار دهید.

10. لکه های سخت روی سطح زودپز

برای تعمیر زودپز اگر در از بین بردن لکه های سخت سطح زودپز خود با مشکل روبرو هستید ، این نکات مفید خواهد بود:

  • اگر علت لکه ها را می دانید، می توانید یک حلال مناسب برای از بین بردن لکه پیدا کنید.
  • این اطلاعات را می توان به صورت آنلاین یافت.
  • لطفاً بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که میتوان از آنها برای زودپز های آلومینیومی استفاده کرد.
  • برای زودپزهای ساخته شده از فولاد ضد زنگ پاک کننده های خاصی وجود دارد که می توانید برای از بین بردن لکه های سخت استفاده کنید.
  • به طور کلی ، برخی از حلال های عمومی که کاملاً برای از بین بردن لکه ها کار می کنند ، آبلیمو یا سرکه است.

11. لکه های رسوبات معدنی

این لکه ها معمولاً نتیجه واکنش بین رسوبات معدنی و پس مانده چربی ها و روغن یا نوع صابونی است که برای شستشوی زودپز بعد از استفاده استفاده می شود.

با استفاده از مایعات اسیدی مانند آب لیمو یا سرکه می توانید از شر این لکه ها خلاص شوید. این مایعات اسیدی خورنده نیستند ، بنابراین هیچ گونه ترس از خراب کردن زودپز شما وجود ندارد.

سوال های رایج درباره تعمیر زودپز

در این قسمت به بررسی سوالات مشتریان گرامی در تعمیرات زودپز می پردازیم.

علت نشت آب چیست؟

نشتی آب از درب زودپز به علت فابریک نبودن و یا اندازه نبودن واشر اتفاق می افتد. بهتر است از واشر اصل خود زودپز برای جلوگیری از این مشکل استفاده شود.

مهم‌ترین مزیت و کاربرد مدل برقی چیست؟

زودپز برقی هم در انرژی صرفه‌جویی می‌کند و هم در مدت زمان کمتری غذای شما را آماده می‌کنند. به‌علاوه، ویتامین‌ها و مواد مغذی به خوبی حفظ می‌شوند.

زودپز برقی بهتر است یا زودپز معمولی و رو اجاقی؟

زودپزهای برقی سرعت آهسته‌تری نسبت به انواع رو اجاقی دارند. اما کار کردن با آن‌ها ساده‌تر است و نسبت به انواع رو گازی به کنترل و توجه کمتری احتیاج دارند.

آیا زودپز برای تهیه غذا ایمن است؟

در محل اتصال درپوش به بدنه زودپز، حلقه ای لاستیکی وجود دارد که برای جلوگیری از خارج شدن بخار آب از ظرف است.

یک دریچه اطمینان روی درپوش زودپز قرار دارد‎ که هنگامی که فشار بخار آب به حدی برسد که ظرف نتواند آن را تحمل کند، این دریچه باز می شود تا بخار آب از آن خارج شود.

تعمير تخصصي زودپز

نتیجه نهایی

برای تعمیر زودپز خود می توانید به تیم تخصصی دو سوت تعمیر اعتماد کنید. شرکت دو سوت تعمیر با تکنسین حرفه ای و با تجربه یاری گر شما خواهد بود.
همچنین برای تعمیر پلوپز خود نیز می توانید با ما در ارتباط باشید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با متخصصان سه سوت تعمیر